sábado, 14 de marzo de 2020

TANCAMENT TEMPORAL DEL CENTRE


Els Centres de dia per a gent gran seguim amb rigor les recomanacions de les autoritats sanitàries competents, aplicant les mesures de prevenció i responsabilitat ineludibles en una situació d'excepció com la present.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, seguint instruccions del Departament de Salut, ha pres la següent mesura: A partir de dilluns 16 de març, TANCAMENT DE TOTS ELS CENTRES DE DIA PER A GENT GRAN.

Agraïm la vostra comprensió davant una mesura que mai ens hagués agradat adoptar, però ens veiem abocats pel bé comú davant la pandèmia declarada. Sobre qualsevol modificació que es produeixi en aquesta mesura o en qualsevol que es poguessin adoptar en el futur per imperatiu legal o sanitari, estareu puntualment informats a través dels canals habituals del Centre.

Per a preservar la seguretat de tots, també hem d'apel.lar al fet que cada persona, individualment, sigui responsable de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i mantenir els protocols adequats doncs l'actitud individual afecta al col.lectiu.Us recordem que trobareu tota la informació sobre el coronavirus al Canal Salut de la Generalitat de Catalunya.

Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar i rebeu una abraçada molt forta de tot l'equip d'Aviparc.

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *

Con la tecnología de Blogger.

Popular Posts